Kisokos

1000 db felett a sokszorosítást gyártási vagy préseléses eljárásnak nevezzük. A végtermék a préselt, ofszet megnyomtatott CD-ROM, DVD5 (4,7 Gbyte) vagy DVD9 (8,54 Gbyte). <egyéb speciális igény esetén keresd kollegáinkat!)

Gyártás esetén szitázni is tudjuk a korongot, de ezt kifejezetten homogén (pl. teli fekete) vagy egyéb telített flekkek és direkt színek esetén javasoljuk. A többi esetben jobb, élesebb nyomatot eredményez az ofszet eljárás.

1000 db alatti példányszám esetén a korongokat digitálisan nyomtatjuk és úgynevezett sokszorísító célgépekkel duplikáljuk.

ilyenkor többféle nyomtatási eljárás közül választhatunk. Megfelelő grafika esetén minden digitális nyomat éles, de különös minőségi igény esetén egy szitalakk réteg igazán impozánssá és profivá tudja varázsolni a lemezt. Létezik karc- és vízálló nyomtatható lemez is, pl. Verbatim vagy Taiyo Yuden (glossy printable felület). Az ilyen korongokat használva némi felárral Extra minőséghez juthatunk.

A hőtranszferes eljárást magas ára miatt nem javasoljuk, de igény szerint azt is örömmel szolgáltatjuk. Javasoljuk azonban, hogy ezt a költséges megoldást helyettesítsük bátran szitalakkos vagy glossy printable változatokkal!

 

Kapacitások:

Normál CD 12 cm:

700 Mbyte

DVD 5 (12 cm):

4,7 Gbyte

DVD 9 (12 cm):

8,54 Gbyte

Mini CD (8 cm):

200 Mbyte

Mini DVD (8 cm):

1,4 Gbyte

Névjegy CD:

32-60 Mbyte,

alaktól függően

 

Eleged van az igénytelen nyomdai kivitelezőkből?

Megint nem színhelyes a DVD borító?

 

Íme a meglepetés: minőségi garancia!!!

Velünkszületett alapigényünk arra indít, hogy 100%-os minőségi garanciát vállaljunk megrendelésedre. Amennyiben a grafikával gond van, jelezni fogjuk és addig el sem kezdjük a munkát, amíg a probléma fennáll.

Ha valamelyik nyomdai munka nem nyeri el a tetszésedet, a fizetett vagy fizetendő összeget 100%-ban levonjuk a szolgáltatás összdíjából.

 

Rendelhető termékek és szolgáltatások:

 

 

Szolgáltatás:

CD gyártás, DVD gyártás

CD sokszorosítás, DVD sokszorosítás

CD nyomtatás, DVD nyomtatás

CD írás, DVD írás

CD tok nyomtatás, borító, inlay card, betétlap nyomtatás

Celofánozás, fóliázás, csomagolás kiszállítás

DVD authoring: menürendszer készítése

Viedo forgatás, fotózás

Video digitalizálás, video vágás, szerkesztés

Grafikai munkák, korongterv, borítóterv stb.

 

Termékek:

CD sokszorosító és nyomtató gépek

12 cm Normál CD, 12 cm Normál DVD

8 cm Mini CD, 8 cm Mini DVD

Névjegykárgya CD, névjegykártya DVD

Vinyl (bakelit) CD

Átlátszó CD

Illatos CD

Képeslap CD

Secu-ROM (másolásvédelemmel ellátott CD-ROM - SONY)

 

Eleged van az igénytelen küllemű, nem működő videó menürendszerekből?

A tőlünk rendelt DVD authoring nemcsak jól fog kinézni, de működni is fog. Teszteld az infot! Stratégiai partnerek számára teljeskörű forgatást, fotózást és online megjelenítést is vállalunk!

 

Íme a meglepetés: minőségi garancia!!!

Velünkszületett alapigényünk és igazságérzetünk arra indít, hogy 100%-os minőségi garanciát vállaljunk megrendelésedre. Amennyiben a grafikával gond van, jelezni fogjuk és addig el sem kezdjük a munkát, amíg a probléma fennáll. Ha valamelyik nyomdai munka nem nyeri el a tetszésedet, a fizetett vagy fizetendő összeget 100%-ban levonjuk a szolgáltatás összdíjából

 

A CD/DVD gyártás műhelytitkairól még bővebb és részletesebb infot találhatsz társoldalunkon: www.szuperlemez.hu

 

Figyelem!!! Fenntartjuk a jogot a következő témájú tartalmak visszautasítására: szexualitás, pornográfia, serkentőszerek (kávé, tea, drog, alkohol, cigaretta), továbbá a cégünk profiljába nem illő zenei és video anyagok stb.

 

 

 

Amit nálunk megtalál: cd, cdgyártás, dvd író, cd lemez, média, címkézés, vásárlás, CD nyomtatás, Cd másoló, DVD másoló, DVD nyomtatás, címke, digitális sokszorosítás, sokszorosítás, sokszorosító torony, manuális sokszorosító, automata sokszorosító, CD nyomtató, DVD nyomtató, CD print, DVD print, névjegy CD, shape CD, mini CD, mini DVD, tintasugaras nyomtatás, hőtranszferes nyomtatás, tintasugaras nyomtató, hőtranszferes nyomtató, tintasugaras CD nyomtató, hőtranszferes CD nyomtató, kis példányszámban és nagy példányszámban CD gyártás vagy DVD gyártás, CD sokszorosító és nyomtató, DVD sokszorosító és nyomtató, CD szitázás, névjegy szitázás, ofszet CD nyomtatás, levilágítás, CD duplikátor, duplikátor torony, DVD duplikátor, ofszet gyártás

 
 

Kezdőoldal   

Kapcsolat   

CD/DVD Gyártási feltételek

CD/DVD Grafikai segédlet

Kisokos

Garancia